Noutati

Ziua Europei, sarbatoarea pacii si unitatii in Europa

Ziua Europei, sarbatoarea anuala a pacii si unitatii in Europa, va fi marcata si anul acesta, la Targoviste, data de 9 Mai fiind o zi importanta pentru Uniunea Europeana, constituita in 1954 si, in egala masura, si pentru Romania, care din 2007 este membra cu drepturi depline.

Astfel, marti, 9 mai 2023, incepand cu ora 18:00, la Cinematograful Independenta, va avea loc concertul extraordinar „Primavara Clasica Europeana”, devenit traditie.

Aflat la editia a VIII-a, acesta este organizat de Primaria Municipiului Targoviste, in parteneriat cu Consiliul Judetean Dambovita, prin Centrul Judetean de Cultura Dambovita, alaturi de Teatrul Municipal „Tony Bulandra”.

Protagonistii concertului sunt: Orchestra Simfonica „Muntenia”, dirijor Daniel Jinga, alaturi de invitatii sai speciali: soprana Mihaela Alexa, tenorii Andrei Apreotesei, Andrei Fermesanu, Florin Guzga si Florin Georgescu.

Intrarea se face pe baza de invitatie, care se poate procura de la sediul Centrului Judetean de Cultura si de la Teatrul Municipal „Tony Bulandra”, incepand cu data de 2 mai 2023.